Aluminium polijsten

/Aluminium polijsten

Aluminium polijsten

Aluminium polijsten is de manier om dof aluminium te herstellen en te beschermen tegen verdere aantasting of wanneer een hoge glansgraad nodig is vanwege technische redenen.

Gepolijste aluminium is één van de meest populaire gepolijste metalen in verschillende industrieën vanwege zijn superieure gewichtsvermindering in vergelijking tot staal gecombineerd met zijn kosteneffectiviteit. Gepolijste aluminium is zeer licht met behoud van hoge sterktemogelijkheden. Het polijsten van aluminium is een zeer delicaat proces, omdat er een korte tijd een groot stuk metaal eraf gehaald kan worden dat zorgt voor een irregulier uiterlijk. Aandacht voor detail is dan ook zeer belangrijk in het proces van aluminium polijsten.

Handmatig en/of machinaal aluminium polijsten

Elk product dat bij Van Geenen binnenkomt krijgt een unieke beoordeling waarbij besloten wordt welke route het product gaat volgen. Ons team bestaat uit vakbekwame medewerkers die op ambachtelijke wijze het aluminium handmatig kunnen polijsten. Handmatig aluminium polijsten is dus één van de routes die uw product kan volgen, maar ook kan er gekozen worden voor machinaal aluminium polijsten. Van Geenen B.V. beschikt over een uitgebreide machinepark die ervoor zorgt om tot de beste finish te komen bij het polijsten van aluminium. Doorgaans volgen de producten beide routes, namelijk handmatig en machinaal polijsten. De combinatie van machinaal en handmatig zorgt uiteindelijk voor het beste resultaat.

Verschillende afwerkingen op het gebied van aluminium polijsten

Het polijsten van aluminium is onder te verdelen in verschillende afwerkingen. Wanneer een hoge glansgraad noodzakelijk is vanwege technische redenen, dan zit u goed bij Van Geenen als partner in het hoogglans polijsten van uw materialen. Hoogglans polijsten is een veel toegepaste afwerking. Hierbij krijgt het aluminium een mooie glanzende afwerking met een duidelijk spiegelend effect. Met Mirror 8 kunt u nog een stap verder gaan. Dit is een superhoogglans polijsttechniek die zorgt voor een krasvrije en zeer spiegelende afwerking. Al onze technieken staan garant voor een hoge glansgraad en een prachtige afwerking.

Aluminium polijsten bij Van Geenen B.V. 

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van aluminium polijsten. Door de brede kennis die wij hebben verkregen door onze jarenlange ervaring, zit u bij Van Geenen goed als het gaat om aluminium polijsten. U krijgt namelijk bij ons advies op maat en stellen service voorop. Van Geenen is een team van deskundige vakmensen en daarbij beschikken wij over een modern machinepark en moderne gereedschap. Kortom door onze kennis en onze expertise op het gebied van aluminium polijsten, kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren.

Neem contact op

Wilt u graag uw Aluminium laten polijsten door de specialist in Nederland? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor een perfecte afwerking, hoge kwaliteit en een eindresultaat dat voldoet aan al uw wensen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)548 – 543793, of stuur een e-mail naar info@vangeenen.nl.