“Prachtige kleuren in combinatie met een hoogwaardig geslepen, gepolijste of geprofileerde roestvast stalen platen zorgen voor waanzinnige gevels en interieurconcepten.”

PVD-coating

Van Geenen onderscheidt zich al jarenlang op het gebied van mechanische bewerking van metaaloppervlakten maar ziet vanuit architecten, productontwerpers en designers steeds vaker de behoefte om dit combineren met een PVD-coating.

 • Zeer sterke, flinterdunne laag zorgt verhoging corrosiebestendigheid

 • Champagne, Gold, Rose, Bronze en Black

nanoINOX®

Prachtige kleuren in combinatie met een hoogwaardig geslepen, gepolijste of geprofileerde roestvast stalen platen zorgen voor waanzinnige gevels en interieurconcepten.

 • Antifingerprint & EasyToClean
 • Afwijkende varianten als Mint Green nanoINOX®

“Naast deze kleuren kan een beschermende laag aangebracht worden.”

Architecture

Metaalbewerking voor o.a. de Architectuur- en Designwereld

Van Geenen krijgt vanuit de Architectuur en Designwereld steeds meer de vraag om mee te denken in net dat stapje meer. Stedelijke vernieuwing, aangezicht en sfeer worden bepaald door de gebouwen die er staan en met name de bekleding daarvan. Gevels, interieur en designprojecten gaan leven door ideeën en aandacht die er door architecten en designers aan geschonken worden. Indrukwekkende ontwerpen worden vaak gerealiseerd door het juiste materiaal en de juiste oppervlaktebehandeling te kiezen. Van Geenen onderscheid zich al jarenlang op het gebied van mechanische bewerking van metaaloppervlakten.

Onze partner

Daarnaast hebben we met mirrorINOX GmbH & Co. KG uit Duitsland al jarenlang een hechte, intensieve samenwerking en komt het beste van 2 werelden samen. Met name de professionele mogelijkheden op het gebied van PVD en Nano-coating op RVS platen is een enorme toevoeging op ons pakket. Van Geenen is wat betreft het productaanbod van Mirrorinox dan ook de officiële en exclusieve partner voor de BeNeLux.

mirrorINOX GmbH & Co. KG
Daimlerstraße 19
74389 Cleebronn
Deutschland

Deel deze informatie

Ons machinepark voor het slijpen en polijsten van metalen

Voor elke finish een oplossing

Ons Machinepark

 • Plaatwerk tot 16.000 x 6.000 mm

  Langeband Slijpmachines

 • Plaatwerk tot 14.000 x 2.000 mm

  Breedband Slijpmachines

 • Plaat tot 16.000 x 3.500 mm

  Polijstmachines

 • Kokers, strippen en platstaf

  5-kops slijpmachine

 • Meest uiteenlopende snijdelen

  Breedbandmachines