Terugblik van september – Beurzen en rondleidingen

Gepubliceerd op: 5 oktober 2022, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van september. De maand september stond bij Van Geenen vooral in het teken van netwerken, socializen en het ontmoeten van nieuwe én bestaande klanten en connecties.

ESEF Maakindustrie Utrecht

De maand werd namelijk afgetrapt in Utrecht, waar we samen met Galvano Hengelo te vinden waren op de ESEF Maakindustrie 2022, de gerenommeerde vakbeurs in de Jaarbeurs die wordt gecombineerd met de bekende Technishow. Na een periode waarin we onze klanten niet of nauwelijks konden ontmoeten vanwege het coronavirus, was het heel erg fijn om weer op de beurs te staan.

Tijdens de vierdaagse vakbeurs, die direct na de zomervakantie plaatsvond, kregen we de kans om bestaande en nieuwe klanten en connecties te ontmoeten. Het waren vier geslaagde dagen en willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om langs te gaan bij onze stand.

ESEF 2022 Van Geenen

Afb. 1 ESEF 2022 – Van Geenen

Stainless Steel World 2022

Nadat de maand werd afgetrapt met een beurs, werd september op dezelfde manier afgesloten. In Maastricht wel te verstaan, waar we drie dagen lang te vinden waren op Stainless Steel World 2022. Dit deden we met ons Duitse partnerbedrijf mirrorINOX GmbH & Co. KG, waarover u meer leest op onze Architectuur-pagina.

Tijdens Stainless Steel World 2022 hebben we veel geïnteresseerde bezoekers kunnen vertellen over onze samenwerking met mirrorINOX GmbH & Co. KG, evenals over onze nieuwste specialisatie; het precisieslijpen.Ook alle bezoekers van SSW 2022 willen we hartelijk danken voor hun komst naar stand E78.

Stainless Steel World - Van Geenen

Afb. 2 Stainless Steel World – Van Geenen

Achter de schermen bij Van Geenen

Ook in ons eigen pand in Rijssen ontvingen we in de maand september heel wat mensen. Zo kwamen er onder meer verschillende leden van de Koninklijke Metaalunie langs om een kijkje te nemen achter de schermen bij Van Geenen. Na een presentatie van onze directeur, Bart van Geenen, werden de deelnemers rondgeleid door ons bedrijf.

Er werden nieuwe contacten gelegd, goede vragen gesteld en er werd dieper ingegaan op de werkzaamheden van Van Geenen. Kortom: het was een geslaagde middag. Deze werd afgesloten bij de nieuwe Kampus in Rijssen, met onder meer de jaarvergadering van Koninklijke Metaalunie District Oost en een netwerkdiner.

Rondleiding bij Van Geenen

Afb. 3 Rondleiding bij Van Geenen.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel deze terugblik

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten