Terugblik november en december – ‘Big boys’ en borrels

Gepubliceerd op: 10 januari 2023, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van november en december.

Grote platen op de breedband slijpmachine

Waar we eind vorig jaar nog berichtten over de grote vraag naar de service van onze precisie slijpmachine, blijft ook de rest van ons machinepark natuurlijk in volle gang draaien. Zo ook onze breedband slijpmachine. En daar kwamen afgelopen maanden een aantal grote jongens voorbij.

Deze ‘big boys’ hadden een afmeting van maar liefst 11525x2000x8 mm. De warmgewalste RVS platen werden vakkundig door onze machine operators op de machine geplaatst. Een nauwkeurige en zeer belangrijke klus, want iedere afwijking heeft gevolgen voor het eindresultaat. En dat eindresultaat mocht er zijn. Na het automatisch foliën en afstapelen was wederom duidelijk te zien dat onze breedband slijpmachine erg geschikt is voor platen van deze afmetingen.

Grote metalen platen
Grote platen

Afb. 1 en 2 Grote RVS platen.

Grote platen kunnen wij zonder problemen polijsten.

Afb. 3 Grote platen kunnen wij zonder problemen slijpen.

Grote platen foliën is voor ons ook geen probleem.

Afb. 4 Grote platen foliën is voor ons ook geen probleem.

Gezelligheid bij Van Geenen

De laatste maanden van het jaar staan normaliter in het teken van gezelligheid en samen zijn. Bij Van Geenen is dat niet anders. Het was namelijk tijd voor het jaarlijkse uitje met de personeelsvereniging. Er werd gegeten, gedronken, gebowld en uiteraard gekeken naar de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Ecuador.

Eind december stond de kerstborrel op het programma. Foute kersttruien, een stamppot buffet én een heuse 2022-quiz maakten de middag en avond compleet. Een mooie manier om met elkaar terug te blikken op een geslaagd jaar, en uiteraard vooruit kijken naar een nog mooier 2023.

Van Geenen keek ook naar het WK!

Afb. 5 Van Geenen keek ook naar het WK!

Een gezellig barbecue met het team.

Afb. 6 Een gezellige barbecue met het team.

We sloten af met een avondje bowlen.

Afb. 7 We sloten af met een avondje bowlen.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten