Terugblik van oktober – Nieuwe slijpmachine én nieuwe bedrijfsfilm

Gepubliceerd op: 2 november 2022, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van oktober.

Installatie tweede precisie slijpmachine

Het machinepark van Van Geenen werd in 2021 uitgebreid met een zeer speciale slijpmachine; de precisie slijpmachine. Naast het slijpen op ruwheidswaarden of esthetische wensen, is deze TimeSavers 81 Series ook in staat om op dikte en binnen zeer nauwkeurige maattoleranties te slijpen. Een enorme uitbreiding binnen ons bedrijf, waarmee we – na de nodige voorbereiding en specialisatie – een nóg bredere service kunnen aanbieden aan onze klanten.

Omdat de vraag naar deze service het afgelopen jaar steeds groter is geworden, heeft Van Geenen ervoor gekozen om nog een TimeSavers precisie slijpmachine te laten plaatsen. Na de zomer werd de machine geïnstalleerd, waarna we konden beginnen met het voorbereidende werk. Inmiddels draait de tweede TimeSavers op volle toeren.

Lancering nieuwe bedrijfsfilm

Naast een nieuwe machine, werd er ook een nieuwe bedrijfsfilm gerealiseerd in de maand oktober. Jan-Thijs Vlaskamp van JTmedia kwam twee dagen langs om alle machines en afdelingen van ons bedrijf vast te leggen op camera. Het eindresultaat is precies waarop we gehoopt hadden; een kijkje in de keuken van Van Geenen. Via deze weg willen we Jan-Thijs nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel deze terugblik

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten