Terugblik november & december – Hercertificering ISO en start verbouwing

Gepubliceerd op: 16 januari 2024, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van november en december.

Hercertificering ISO 9001

De maand november begon bij Van Geenen met een hercertificering. Meerdere keren kwamen de experts van TÜV NORD Nederland op bezoek om controles uit te voeren. In november kwam het heuglijke nieuws binnen: we hebben de hercertificering voor de ISO 9001 norm succesvol doorstaan. Dit certificaat is het ultieme bewijs dat Van Geenen continu streeft naar kwaliteit, klanttevredenheid en verbetering. We zijn dan ook erg trots op dit vernieuwde certificaat, dat we al sinds 1995 in bezit hebben.

Van Geenen ontvangt opnieuw ISO 9001 certificaat.

Afb. 1 Van Geenen ontvangt opnieuw ISO 9001 certificaat.

Kleine, prachtige details

Uiteraard werd er in de maanden november en december ook keihard gewerkt. Zo kwamen er weer allerhande producten voorbij, groot en klein. Hoewel de grote onderdelen vaak meer opzien baren, zijn het de kleine details die er in ons bedrijf vaak toe doen. Daarom namen we de afgelopen maanden uitgebreid de tijd om stil te staan bij de allerkleinste details.

Lassen slijpen - kleine details.

Afb. 2 Lassen slijpen – kleine details.

Startschot voor de verbouwing

Het project ‘nieuwe cleanroom’ werd in de vorige Terugblik al uitgebreid aangekondigd. Uiteraard gaat dit enkele maanden in beslag nemen, maar met trots mogen we melden dat in 2023 nog het startschot is gegeven. De eerste machine werd verplaatst en daarmee is de verbouwing officieel begonnen. We zijn blij dat we in december nog de eerste stap hebben kunnen zetten!

Machine verplaatsen tbv Cleanroom.

Afb. 3 Machine verplaatsen tbv Cleanroom.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten