Cleanroom Reinigen en Verpakken

/Cleanroom Reinigen en Verpakken

Informatie

Vanzelfsprekend verlaat uw product schoon en compleet verpakt in folie ons pand. Hiervoor beschikt Van Geenen bijvoorbeeld over Reinigingsbaden, Ultrasoon baden en schone inpakruimtes.

U kunt hier zelfs nog een aantal stappen verder in door gaan om op “Hightech niveau” producten te reinigen. Hiervoor beschikt Van Geenen een “cleanroom” met de benodigde certificaten.

Onze cleanroom wordt al vele jaren gebruikt in de volgende marktsegmenten:

  • Pharmacy / Medische Industrie
  • Biotechnology
  • Semiconductor Industrie
  • Nano Technology
  • Algehele High-Tech Industrie
Van Geenen medewerkers maken freeswerk schoon

CLEANEN – VERPAKKEN - LABELEN

Een cleanroom ruimte is een zeer zuivere werkomgeving speciaal ontworpen om contaminatie aan het productproces of aan het onderzoek dat in die omgeving ontstaat uit te sluiten.

Contaminatie kan bestaan uit stof of vezels, in de lucht aanwezige micro-organismen, fijnstof of chemische dampen.

In onze cleanroom stofklasse 10.000 met een ruimte van circa 300 m², worden de gereinigde producten, volgens specificatie van de opdrachtgever, gereinigd, verpakt en gelabeld.

REINIGEN

Van Geenen beschikt over verschillende reinigingsmethodes voor de diverse producten, van kleine schroefjes tot grote RVS of Aluminium panelen. Doordat Van Geenen kan cleanen in een volautomatische Ultrasoon-badenreeks en een grote badenwasstraat kunnen wij nagenoeg elk product reinigen op cleanroom niveau. Het reinigen van grotere producten geschiedt met behulp van onze 4-badenwasstraat welke rechtstreeks in verbinding staat met de cleanroom.

De baden zijn voorzien van parameters waardoor wij voortdurend de kwaliteit van de vloeistoffen kunnen monitoren en garanderen. Hierbij wordt ook jaarlijks onze cleanroom gecertificeerd en gevalideerd conform de nieuwste normeringen.

Door de toenemende scherpe regelgeving in diverse branches is het cleanroom reinigen van producten steeds vaker een verplichting. Van Geenen beschikt over de faciliteiten om op Grade 4 te cleanen en Grade 2.

Cleanroom reinigen & verpakken

LABELEN

Elke product kan na de reinigen voorzien worden van een verpakking voorzien van labels.

Labels zijn voorzien van alle relevante klant en productinformatie zodat de producten altijd “traceable” zijn.

Bij Van Geenen bent u verzekerd van vakmanschap, kennis en nauwkeurigheid en stellen wij ons graag op als uw partner en specialist in het reinigen en verpakken van uw producten.

Graag informeren wij u meer over onze mogelijkheden van ons cleanroom proces en wat wij voor u kunnen betekenen.

Kwaliteit

Van Geenen is gecertificeerd volgens ISO9001:2015. Onze processen zijn vastgelegd in het kwaliteitsboek. Alle gegevens van baden & apparaten worden vastgelegd in een logboek en worden continue bewaakt om de garantie te kunnen geven op het uitgevoerde proces.


Al onze medewerkers worden intern opgeleid om ze op het juiste kwaliteitsniveaus te krijgen.

Informatie Aanvragen


    Handmatig slijpenHandmatig polijstenVan Geenen specialsMachinaal slijpenMachinaal polijstenCleanroom reinigen


    HeerMevrouw