Terugblik mei & juni – Jubilaris Harold, Beefs & Beers en Van Geenen in ALURVS

Gepubliceerd op: 5 juli 2023, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van mei en juni.

Harold 25 jaar in dienst

Wij zijn enorm trots op onze werknemers, maar af en toe wordt er één iemand in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld als hij of zij wat te vieren heeft. Dat was afgelopen maand het geval voor Harold Stolmeijer. Harold, multi-inzetbaar binnen ons bedrijf, is namelijk al 25 jaar in dienst bij Van Geenen. Een mooie mijlpaal waar wij als bedrijf natuurlijk uitgebreid bij stil moesten staan. We hebben het jubileum van Harold gevierd met een gezellig feest, waar ook zijn vrienden en familie bij aanwezig waren. Via deze weg willen we Harold nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet. We hopen nog heel wat jaren van hem te kunnen genieten.

Harold 25 jaar in dienst.

Afb. 1 Harold 25 jaar in dienst.

Beefs & Beers

Naast hard werken is er bij Van Geenen regelmatig tijd voor ontspanning. Daarom kwamen de mannen van Beefs & Beers langs voor een barbecue workshop op ons prachtige dakterras. In het zonnetje genoten we van heerlijke stukken vlees – die door onze eigen mensen werden klaargemaakt – en bijpassende speciaalbieren. Het was een zeer geslaagde middag!

Beef & Beers.

Afb. 2 Beef & Beers.

Nieuwe rubriek

Regelmatig laten we op onze website én op social media zien wat we doen. Gepolijste onderdelen, grote platen of high-tech cleaning; het komt allemaal voorbij. Toch willen we niet alleen laten zien wat we doen, maar ook wie wij zijn. Want achter ieder product zit een verhaal. Het verhaal van onze toppers. Daarom hebben we de rubriek ‘Het Gezicht Achter’ in het leven geroepen. De eerste aflevering gaat over Jorin en is hier te lezen.

Hoe Jorin (25) zich in 10 jaar onmisbaar maakte bij Van Geenen.

‘Van Geenen hand in hand met architectuur’

Voor de vijfde editie van ALURVS in 2023 werd Van Geenen gevraagd om een artikel te schrijven over de link naar de architectuur. Uiteraard laten we zo’n uitnodiging niet aan ons voorbijgaan, dus schreven we een uitgebreid artikel over Van Geenen, architectuur, PVD-coatings en Nanocoatings. Het volledige artikel is hier terug te lezen. Liever het hele online magazine van ALURVS lezen? Dat kan hier.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten