Terugblik maart & april – Eerste beelden nieuwe cleanroom en jubilaris Harry

Gepubliceerd op: 7 mei 2024, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere twee maanden terug op de maanden er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van maart en april.

Nieuwbouw Cleanroom in volle gang

De voorbereidingen voor het bouwen van de nieuwe Cleanroom werden eind vorig jaar in gang gezet. Inmiddels, een aantal maanden later, zijn de eerste resultaten zichtbaar. Terwijl de nieuwbouw in volle gang is, kijken wij even terug op de afgelopen periode. Want wat moest er ontzettend veel gebeuren voordat er überhaupt gebouwd kon worden. In deze timelapse video kijken we terug op de afgelopen maanden.

Jubilaris Harry

Voor Harry Nijkamp was het afgelopen maand feest: onze handslijper en -polijster was in april namelijk 12,5 jaar in dienst. Harry werd door directeur Bart van Geenen in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn jarenlange inzet. Blijkbaar had Harry zelf ook aan het speciale moment gedacht; hij droeg speciale jubileum-sokken. Via deze weg willen we Harry nogmaals bedanken voor zijn inzet en positieve energie.

Jubileum Harry Van Geenen

Afb. 1 Jubileum Harry Van Geenen.

Jubileum Harry Van Geenen

Afb. 2 Jubileum Harry Van Geenen

Eerste stageopdracht

In de terugblik van januari en februari zagen we dat Thimo aan zijn stage was begonnen. De eerste weken werd hij bijgestaan en begeleid door zijn collega’s, maar na een paar weken was het tijd om in het diepe te springen. Thimo kreeg zijn eerste polijstopdracht en voerde deze helemaal zelf uit. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

Polijst werkstuk van Thimo

Afb. 3 Polijst werkstuk van Thimo.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten