RVS spiegelplaat

Wij polijsten tot mirror 10!

Van Geenen Metaalfinishing B.V. onderscheidt zich op het gebied van slijpen en polijsten in drie disciplines: Het machinaal bewerken van platen, kokers en strippen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, maar ook het handmatig, op traditionele wijze slijpen en polijsten van producten. Als laatste stap worden de producten zorgvuldig gereinigd en verpakt. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbetering van ons pakket aan producten en diensten. Als specialist in metaalfinishing hebben we een jarenlange ervaring in het handmatig slijpen en hoogglans polijsten van de meest uiteenlopende producten. Daartoe hebben we een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. De laatste vijftien jaar hebben we dit doorgevoerd in geautomatiseerde oplossingen en lopen we inmiddels voorop in het slijpen van RVS platen. Zo kunnen we dan ook als geen ander een perfecte voorslijpbewerking op RVS platen uitvoeren ten behoeve van het genoemde Mirror 8 en hoger.

Bent u voor uw project op zoek naar een leverancier die voor u hoogglans RVS spiegelplaten kan leveren, dan bent u bij Van Geenen aan het juiste adres. Van Geenen voert hoogwaardige bewerkingen uit in op basis van mirror 7 of (super-)mirror 8.

RVS specials kopen

Van Geenen levert sinds kort echter ook ‘’Specials’’. Dit zijn los van de grote oppervlakten die we al sinds geruime tijd leveren, de meer unieke speciale afmetingen. Deze unieke afmetingen kunnen we inhouse perfect voor gereed maken. Het materiaal leveren we er tevens bij mee, dus ‘’one stop shopping’’.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een offerte aan. Ook voor specifieke vragen over onder andere RVS op maat kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31(0)548-543793 of stuur ons een e-mail naar: info@vangeenen.nl.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten