EnglishGermanDutch

RVS Specials

Hoogglans plaat en RVS Specials

Van Geenen Metaalfinishing B.V. onderscheidt zich op het gebied van slijpen en polijsten in drie disciplines: Het machinaal bewerken van platen, kokers en strippen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, maar ook het handmatig, op traditionele wijze slijpen en polijsten van producten. Als laatste stap worden de producten zorgvuldig gereinigd en verpakt. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbetering van ons pakket aan producten en diensten. Als specialist in metaalfinishing hebben we een jarenlange ervaring in het handmatig slijpen en hoogglans polijsten van de meest uiteenlopende producten. Daartoe hebben we een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. De laatste vijftien jaar hebben we dit doorgevoerd in geautomatiseerde oplossingen en lopen we inmiddels voorop in het slijpen van RVS platen. Zo kunnen we dan ook als geen ander een perfecte voorslijpbewerking op RVS platen uitvoeren ten behoeve van het genoemde Mirror 8 en hoger.

RVS polijsten Specials

In het verlengde van de mirrorplaten gaat Van Geenen meer ‘Specials’ leveren. Denk hierbij aan: – Gestraalde platen, keramisch/glas/korund; – Richtingloos geslepen en geborstelde platen; – Vervormde platen, platen met een motief er in; – Voor elke vraag waar een bijzondere finish wordt gevraagd. Met onze twee werkplaatsen, in Nederland en Duitsland, hebben we eigenlijk altijd een antwoord.

Vraag een offerte aan 

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een offerte aan. Ook voor specifieke vragen over onder andere RVS op maat kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31(0)548-543793 of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

EnglishGermanDutch