RVS specials

Specials van Van Geenen

Van Geenen is historisch gezien een loonfirma waar klanten materialen toeleveren om te laten bewerken. Sinds enkele jaren heeft Van Geenen zich ook ontwikkelt voor het leveren van het “totale plaatje”. Geen standaard handelswaar, maar RVS met een finish die u wenst. Zo kunt u bij ons terecht voor een hoogglans gepolijste koker of spiegelplaat. Van Geenen heeft zeer nauwe banden met materiaalproducenten en leveranciers. Ook zijn er met hen afspraken gemaakt wat betreft het basismateriaal. Een optimaal resultaat begint bij de selectie van goed basismateriaal. Vervolgens kan Van Geenen met het uitgebreide machinepark de afgesproken en gewenste finish realiseren. Zo heeft u één adres voor uw RVS specials.

Samengevat wat Van Geenen kan aanbieden

  • Hoogglans gepolijste koker tot 50×50 voor u in voorraad, in vierkant en rechthoek.
  • Hoogglans gepolijste buis
  • Hoogglans gepolijste plaat, in verschillende kwaliteiten (Mirror 7 en 8) op alle denkbare platen qua afmetingen en diktes.
  • Richtingloos geslepen en geborstelde platen
  • Gestraalde RVS platen, buizen, kokers. In keramisch, glas, korund.
  • Gevormde platen volgens specificaties van de klant.
  • Gekleurde platen. Standaard kleuren, maar ook luxe varianten als “Gold-Mirror” .

Van Geenen biedt de markt dit concept om klanten te ontzorgen als het gaat om vrij specialistische materialen. Door jarenlange ervaring en moderne machines, loopt Van Geenen hiermee voorop in de markt en denkt graag mee in de vragen van de klant.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RVS-specials van Van Geenen.

Afb. 1 RVS-specials van Van Geenen.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten