Home » RVS slijpen door de professional

RVS slijpen

Door de professional

RVS slijpen is een werkzaamheid die uiterst nauwkeurig en precies uitgevoerd moet worden. Van Geenen heeft dan ook gespecialiseerde medewerkers en gereedschappen in huis om voor een perfect eindresultaat te zorgen. Uiteenlopende producten van verschillende maten en diktes kunnen door ons geslepen worden. Kortom, Van Geenen is het professionele en betrouwbare bedrijf waar u uw RVS producten kunt laten slijpen.

Speciale RVS afdeling

Van Geenen is het gespecialiseerde bedrijf op het gebied van RVS slijpen. Wij waarborgen onze hoge kwaliteit door de speciale RVS afdeling die wij hebben opgericht. Deze afdeling is gelokaliseerd in een ruime en moderne hal waar alles op het gebied van RVS voor u gerealiseerd kan worden. RVS slijpen en polijsten wordt hier door ervaren medewerkers zeer professioneel uitgevoerd.

Neem contact op

Wilt u graag uw RVS laten slijpen door de specialist in Nederland? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor een perfecte afwerking, hoge kwaliteit en een eindresultaat dat voldoet aan al uw wensen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)548 – 543793, of stuur een e-mail naar info@vangeenen.nl.

Machinaal RVS slijpen polijsten en folien.

Afb. 1 Machinaal RVS slijpen polijsten en folien.

Handmatig slijpen en polijsten blijft een ambacht die bij Van Geenen hoog in het vaandal staat. Hier komt het voornamelijk aan op hetvakmanschap van de medewerker.

Afb. 2 Handmatig slijpen en polijsten blijft een ambacht die bij Van Geenen hoog in het vaandal staat. Hier komt het voornamelijk aan op het vakmanschap van de medewerker.

Neem contact met ons op

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten
Doe een offerteaanvraag