RVS reinigen

Met behulp van de beste systemen

Op een goede manier RVS reinigen met een perfect eindresultaat vergt enige kennis en ervaring. Bij Van Geenen bent u verzekerd van vakmanschap en nauwkeurigheid. Wij zijn dé specialist in RVS reinigen en hebben hier dan ook een volautomatische Utrasoon-badenreek voor. Zowel grote als kleine aantallen kunnen hiermee gereinigd worden. Het RVS reinigen wij met behulp van een 4-badenwasstraat die rechtstreeks in verbinding staat met onze cleanroom.

De cleanroom

Na het proces van RVS reinigen komen de producten in de cleanroom, waar de producten volgens specificatie van de opdrachtgever gedeïnoseerd, gelabeld en verpakt worden. De kwaliteit en hygiëne wordt jaarlijks door een erkend bureau opnieuw gevalideerd en gecertificeerd. U kunt er bij Van Geenen dus zeker van zijn dat deze zaken in orde zijn.

Contact

Laat op zeer nauwkeurige wijze uw RVS reinigen door dé professional in Nederland. Heeft u vragen over RVS reinigen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar: +31(0)548-543793 of stuur een e-mail naar: info@vangeenen.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Reinigen op diverse manieren. Wasstraat voor grote delen, ultrasoonbaden waarmee gereinigd kan worden tot in de porien. Cleanroom reinigen en verpakken Grade 2 en 4.

Afb. 1 Reinigen op diverse manieren. Wasstraat voor grote delen, ultrasoonbaden waarmee gereinigd kan worden tot in de porien. Cleanroom reinigen en verpakken Grade 2 en 4.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten