RVS profielen

Met een perfecte afwerking

Bij Van Geenen bent u aan het juiste adres voor de perfecte afwerking van RVS profielen. Met een aparte RVS afdeling kan Van Geenen voorzien in alle behoeften van haar klanten op het gebied van RVS profielen. Dankzij onze eigen productie kunnen wij elke lengte, breedte en dikte in RVS profielen slijpen en polijsten. De bewerking van RVS profielen wordt uitgevoerd met uiterste precisie en nauwkeurigheid, waardoor wij elke keer weer uitstekend afgewerkte RVS profielen kunnen leveren.

Over Van Geenen

Van Geenen is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in het slijpen en polijsten van metaalproducten voor zeer uiteenlopende industrieën. Producten in de meest uiteenlopende formaten en volumes worden door Van Geenen bewerkt, met een perfecte en strakke afwerking als resultaat. Bovendien beschikt Van Geenen over vakkundig personeel en een modern machinepark. Kortom, alle mogelijkheden voor de realisatie van uw opdrachten zijn bij Van Geenen aanwezig.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van de bewerking van RVS profielen en zou u graag een prijsindicatie willen ontvangen? Neem dan direct conctact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31(0)548-543793 of stuur een e-mail naar: info@vangeenen.nl. Ook voor specifieke vragen over onze diensten of producten kunt u contact met ons opnemen.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten