RVS plaat hoogglans

RVS plaat hoogglans

Van Geenen Metaalfinishing B.V. onderscheidt zich op het gebied van slijpen en polijsten in drie disciplines: Het machinaal bewerken van platen, kokers en strippen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, maar ook het handmatig, op traditionele wijze slijpen en polijsten van producten. Als laatste stap worden de producten zorgvuldig gereinigd en verpakt. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbetering van ons pakket aan producten en diensten. Als specialist in metaalfinishing hebben we een jarenlange ervaring in het handmatig slijpen en hoogglans polijsten van de meest uiteenlopende producten. Daartoe hebben we een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. De laatste vijftien jaar hebben we dit doorgevoerd in geautomatiseerde oplossingen en lopen we inmiddels voorop in het slijpen van RVS platen. Zo kunnen we dan ook als geen ander een perfecte voorslijpbewerking op RVS platen uitvoeren ten behoeve van het genoemde Mirror 8 en hoger.

RVS plaat polijsten hoogglans

De volgende specificaties kunnen we voor leveren:

  • Gepolijste platen – Spiegelplaten 
  • Basismaterialen: RVS – Aluminium – Brons – Koper
  • Kwaliteiten 
  • Mirror 7 

Nette hoogglans gepolijste plaat, spiegelend maar nog lichte polijstsporen/ hairline zichtbaar. In loonopdracht uit te voeren op uw materiaal, of alles uit één hand -> inclusief materiaal Dit voeren we in zijn geheel in Nederland uit. 

  • Mirror 8 – Supermirror 8 

Zeer hoge kwaliteit die vergelijkbaar is met een spiegel, geen polijstsporen /hairline zichtbaar. Uitsluitend inclusief materiaal. 

  • Mirror 10 – Perfect Supermirror 10 

Zeer hoge kwaliteit die vergelijkbaar is met een spiegel, geen polijstsporen /hairline zichtbaar. In principe te vergelijken met Mirror 8 maar bij deze variant zijn we nog strenger. Zeer intensieve voorslijpbewerking, in kleine stapjes, uitgebreide tussencontroles. Materiaalfouten die niet verwijderd kunnen worden, worden gemarkeerd op de folie. Uitsluitend inclusief materiaal. 

Afmetingen: 

  • Breedte 0 – 2.050 mm 
  • Lengte 0 – 12.000 mm 
  • Hoogte / Dikte 0,5 – 500 mm 

Er zijn vele toepassingen mogelijk. Denk aan de interieurbouw, (super-) jachtbouw, kunst / architectuur etc. Graag adviseren en beraden we samen met u wat de beste en meest realistische optie is voor uw toepassing.

Vraag een offerte aan 

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een offerte aan. Ook voor specifieke vragen over onder andere RVS op maat kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31(0)548-543793 of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

EnglishGermanDutch