RVS gepolijst mirror 8 en hoger

We gaan zelfs tot mirror 10!

Van Geenen Metaalfinishing B.V. onderscheidt zich op het gebied van slijpen en polijsten in drie disciplines: Het machinaal bewerken van platen, kokers en strippen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, maar ook het handmatig, op traditionele wijze slijpen en polijsten van producten. Als laatste stap worden de producten zorgvuldig gereinigd en verpakt. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbetering van ons pakket aan producten en diensten. Als specialist in metaalfinishing hebben we een jarenlange ervaring in het handmatig slijpen en hoogglans polijsten van de meest uiteenlopende producten. Daartoe hebben we een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. De laatste vijftien jaar hebben we dit doorgevoerd in geautomatiseerde oplossingen en lopen we inmiddels voorop in het slijpen van RVS platen. Zo kunnen we dan ook als geen ander een perfecte voorslijpbewerking op RVS platen uitvoeren ten behoeve van het genoemde Mirror 8 en hoger.

RVS polijsten: Informatie en toepassingen

Een hoogglans gepolijst oppervlak ontstaat niet door alleen te polijsten. Voor met name de dikkere platen is een intensieve voorbewerking vereist. De platen dienen volgens een bepaald proces voorgeslepen te worden, om uiteindelijk de perfecte spiegel te bereiken. Er wordt aangevangen met 2b finish maar ook warmgewalst 1D materiaal. Met name dit laatste is onderscheidend, 1D warmgewalst is ruw en vol oneffenheden. Tijdens een intensieve voorslijpbewerking wordt de plaat van de walshuid en oneffenheden ontdaan, het oppervlak afgevlakt en gereedgemaakt om te kunnen polijsten. Er kunnen verschillende resultaten bereikt worden, afhankelijk van het basismateriaal en het voorbewerkingsproces. De ruwheid, glansgraad en visuele indruk vormen de basis voor de inspectie en welk kwaliteitslabel het krijgt. In het verlengde van de mirrorplaten gaan we meer ‘Specials’ leveren. Denk hierbij aan: – Gestraalde platen, keramisch/glas/korund; – Richtingloos geslepen en geborstelde platen; – Vervormde platen, platen met een motief er in; – Voor elke vraag waar een bijzondere finish wordt gevraagd. Met onze twee werkplaatsen, in Nederland en Duitsland, kunnen we u altijd van dienst zijn.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een offerte aan. Ook voor specifieke vragen over onder andere RVS op maat kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31(0)548-543793 of stuur ons een e-mail naar: info@vangeenen.nl.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten