Inwendig een buis slijpen

Het kan bij Van Geenen

Van Geenen heeft geïnvesteerd in 3 nieuwe machines voor het inwendig slijpen en polijsten van buizen. De machines zijn sinds begin maart operationeel en kunnen op hoge snelheid, volautomatisch de buizen inwendig voorzien van de gewenste ruwheidswaarde (RA–waarde).

Met name in de Food & Pharma industrie speelt het een belangrijke rol dat er geen aanhechting en daarmee bacterievorming optreed. Door de buizen aan de binnenzijde glad te slijpen en polijsten wordt deze kans geminimaliseerd en is de reinigbaarheid ook veel beter.

Inwendig een buis laten slijpen en polijsten kan bij Van Geenen

Afb. 1 Inwendig een buis laten slijpen en polijsten kan bij Van Geenen.

De machines zijn onderverdeeld in de volgende inwendige diameters :

  • 15 – 100 mm
  • 100 – 300 mm
  • 300 – 1.000 mm

Standaard kunnen lengtes van 6 meter bewerkt worden, Langere buizen en afwijkende diameters zijn ook bespreekbaar. De buizen worden na het slijpen gemeten op RA-waarde en visueel gecontroleerd door middel van een endoscoop.

Offerteaanvraag

Heeft u interesse om buizen inwendig te laten slijpen en polijsten en wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@vangeenen.nl of bel ons op: +31(0)548-543793. Wij beantwoorden graag al uw vragen en sturen altijd scherpe offertes.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten