Hoogwaardig folien

Voor de perfecte bescherming

Bent u op zoek naar een bedrijf dat na een uitstekende bewerking van producten over hoogwaardige folien beschikt voor een perfecte bescherming? Dan is Van Geenen het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben voor alle producten en materialen passende folien. Op deze manier worden uw producten veilig afgeleverd op de eindbestemming. Kortom, Van Geenen is dé professionele partner voor een uitstekende bewerking en de verzending van uw producten.

Wij kunnen uw platen voorzien van Folie tot 12000x2000mm. Dubbelzijdig in 1 gang.

Folien voor elk product

Van Geenen biedt haar klanten maatwerk, de beste vakmensen en zorgt daarnaast voor een uitstekende service en een gedegen advies. De hoogwaardige folien die wij aan kunnen brengen na bewerking van uw producten zorgen ervoor dat uw producten snel en zonder beschadigingen geleverd worden. Onze folien kunnen machinaal zowel enkel- als dubbelzijdig worden aangebracht tot een maximale breedte van 2.000 millimeter.

Meer weten?

Heeft u interesse in de folien van Van Geenen, maar zou u graag eerst antwoord op een aantal vragen willen hebben? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op +31 (0)548 – 543793, of stuur een e-mail naar info@vangeenen.nl.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten