Hoogglans plaatmateriaal

In meerdere uitvoeringen mogelijk

We zijn  al jaren actief voor opdrachtgevers inzake het slijpen en polijsten voor hoogglans plaatmateriaal. Van Geenen heeft nu ook een nieuwe divisie gestart ‘’Perfect Mirror Plates & More’’. Met deze nieuwe divisie gaan we onze bestaande klanten niet in het vaarwater lopen, we gaan enkel de ‘’specials’’ verkopen. Dit zijn kleine en unieke metaaloppervlakten, los van de grote plaatoppervlakten. Bij deze specials gaan we het materiaal er ook bij leveren, oftewel complete hoogglans gepolijste materialen.

Hoogglans polijsten

Van Geenen Metaalfinishing B.V. onderscheidt zich op het gebied van slijpen en polijsten in drie disciplines: Het machinaal bewerken van platen, kokers en strippen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, maar ook het handmatig, op traditionele wijze slijpen en polijsten van producten. Als laatste stap worden de producten zorgvuldig gereinigd en verpakt. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbetering van ons pakket aan producten en diensten. Als specialist in metaalfinishing hebben we een jarenlange ervaring in het handmatig slijpen en hoogglans polijsten van de meest uiteenlopende producten. Daartoe hebben we een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. De laatste vijftien jaar hebben we dit doorgevoerd in geautomatiseerde oplossingen en lopen we inmiddels voorop in het slijpen van RVS platen. Zo kunnen we dan ook als geen ander een perfecte voorslijpbewerking op RVS platen uitvoeren ten behoeve van het genoemde Mirror 8 en hoger.

Hoogglans metalen plaat op maat

We kunnen tevens hoogglans metalen plaat op maat leveren. Dus als u behoefte heeft aan bepaalde maat, kunnen wij deze leveren. Deze hoogglans gepolijste materialen op maat zijn bewerkt met een mirror 7 of mirror 8 behandelen. Kijkt u ook in ons foto album naar de producten die we reeds gemaakt hebben voor uiteenlopende klantengroepen.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een offerte aan. Ook voor specifieke vragen over onder andere RVS op maat kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31(0)548-543793 of stuur ons een e-mail naar: info@vangeenen.nl.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten