Handmatig hoogglans polijsten

Het kan bij Van Geenen

Voordat de gewenste gepolijste oppervlakte is behaald, gaat hier een intensief proces aan vooraf. Beginnend bij het beoordelen van het materiaal wordt begonnen met het voorslijpen om alle oneffenheden, putjes en porositeit weg te slijpen, daarna wordt de oppervlakte zeer fijn voorgeslepen. Dit is van groot belang om onderliggende slijpsporen te minimaliseren tot geen slijpsporen. Dit is afhankelijk tot welk kwaliteit gepolijst dient te worden.

Elk gepolijste product heeft een spiegelend en glans effect. De te behalen glansgraad is te verdelen in verschillende kwaliteiten uitgedrukt in “Mirror”. Bij het polijsten tot Mirror 7 kwaliteit mag bijvoorbeeld nog een lichte polijstwaas zichtbaar zijn.

In vergelijking met het polijsten naar Mirror 8 zal de glansgraad hoger liggen en zullen onderliggende bewerkingssporen niet meer zichtbaar zijn. Polijsten naar Mirror 8 betreft een zeer hoogwaardige polijstafwerking die veel toegepast in de Superjachtbouw Industrie waar alles draait om hoogwaardige visuele wensen.

Bij Van Geenen weten onze vakmensen de juiste kwaliteit voor elk product te behalen, ongeacht de afmeting en vorm.

Handmatig hoogglans polijsten van bijvoorbeeld kunst.

Afb. 1 Handmatig hoogglans polijsten van bijvoorbeeld kunst.

Heeft u interesse om kunst in hoogglans te laten polijsten en wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@vangeenen.nl of bel ons op: +31(0)548-543793. Wij beantwoorden graag al uw vragen en sturen altijd scherpe offertes.

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten