Van Geenen staat op Stainless Steel World

Gepubliceerd op: 14 september 2022, te Rijssen

Na het succes van ESEF Maakindustrie in Utrecht, is Van Geenen B.V. ook te vinden op de Stainless Steel World Conference & Exhibition 2022. Op deze driedaagse beurs staan veel van de meest toonaangevende bedrijven binnen de RVS-wereld. Stainless Steel World heeft plaats van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 september, in het Maastricht Exhibition & Congress Centre (MECC).

Wat is Stainless Steel World?

Stainless Steel World is een gerenommeerd driedaagse combi tussen een conferentie en vakbeurs. Al jaren is SSW een belangrijk industrie-evenement, waarop de meest toonaangevende bedrijven binnen de RVS-wereld te vinden zijn. Hierbij kunt u denken aan experts op het gebied van lassen, fabricage, oppervlaktebehandeling en materiaalspecificatie.

Tijdens Stainless Steel World in Maastricht komen onderzoekers, corrosie specialisten, lasingenieurs, ontwerpers, fabrikanten, dealers, architecten en andere professionals uit de industrie samen om hun ervaringen en uitdagingen met betrekking tot het gebruik van roestvrij staal te delen.

Waarom Van Geenen bezoeken tijdens SSW?

Bij Van Geenen hebben we de laatste jaren niet stilgezeten, ondanks dat we elkaar weinig tot niet hebben kunnen ontmoeten tijdens beurzen en bijeenkomsten. We hebben onze bestaande specialisaties uitgebreid en daarnaast hebben we ons breder gespecialiseerd, bijvoorbeeld in het vlakslijpen. Met onze nieuwste TimeSavers 81 Series machine kunnen we bijzondere materialen, zoals titanium en aluminium, slijpen op dikte. Wilt u hierover meer weten, of wilt u gewoon graag één van onze mensen ontmoeten? Het kan onder het genot van een kop koffie tijdens Stainless Steel World! We zien u daar graag.

Informatie Stainless Steel World Conference & Exhibition 2022

Wanneer: Dinsdag 27 september t/m donderdag 29 september
Hoelaat: 09.00 – 17.00 uur (donderdag tot 16:00 uur)
Waar: MECC Maastricht (Forum 100, 6229 GV in Maastricht)

Van Geenen - Stainless Steel World banner

Afb. 1 Van Geenen – Stainless Steel World banner

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel deze uitnodiging!

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten