Terugblik september & oktober – Nieuwbouwplannen en online etalage

Gepubliceerd op: 2 november 2023, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van september en oktober.

Van Geenens online etalage

Afgelopen maand hebben we onze gloednieuwe inspiratiepagina gelanceerd. Hier zijn prachtige voorbeelden te vinden van onze PVD- en Nanocoatings in actie. Omdat onze coatings erg breed kunnen worden ingezet – voor zowel strakke afwerking als duurzame bescherming – zijn de mogelijkheden vaak veel groter dan men vooraf verwachtte. Neem daarom eens een kijkje op onze inspiratiepagina, laat u inspireren en ontdek wat onze technologie voor jouw project kan betekenen.

PVD en Nanocoatings Inspiratiepagina.

Afb. 1 PVD en Nanocoatings Inspiratiepagina.

Nieuwe vacatures bij Van Geenen

Bij Van Geenen zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Om die reden zijn we altijd op zoek naar nieuwe, geschikte werknemers. Ook afgelopen maanden zijn er weer een aantal nieuwe vacatures bij gekomen. Benieuwd naar de vacatures die wij op dit moment open hebben staan? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!

Vacature bij Van Geenen Allround Cleanroom Medewerker.

Afb. 2 Vacature bij Van Geenen Allround Cleanroom Medewerker.

Van Geenen gaat uitbreiden

We hebben het een tijdje geheim moeten houden, maar het grote nieuws is in oktober eindelijk naar buiten gebracht: Van Geenen gaat verbouwen! Omdat er steeds meer vraag is naar het reinigen en verpakken van grote componenten is het tijd voor een nieuwe cleanroom. Hiervoor zullen we een van onze oudere hallen compleet strippen en ombouwen tot een grote, ultramoderne cleanroom van maar liefst 270 m². Van de huidige cleanroom zal nog geen afscheid genomen worden; hier zullen de kleinere onderdelen gereinigd en verpakt worden.

Van Geenen gaat uitbreiden met nieuwe cleanroom.

Afb. 3 Van Geenen gaat uitbreiden met nieuwe cleanroom.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten