Terugblik van mei – Pensionado en drie jubilarissen

Gepubliceerd op: 1 juni 2022, te Rijssen

In deze nieuwe rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is De Terugblik van mei.

De maand mei stond bij Van Geenen in het teken van een pensionado en maar liefst drie jubilarissen. Zij werden tijdens een gezellige, uitgebreide vrijdagmiddagborrel in het zonnetje gezet. Uiteraard in het bijzijn van familie en vrienden.

Met pensioen

Herman Zwartbol werkte jarenlang bij ons bedrijf, waar hij als handslijper de mooiste creaties maakte. Twee jaar geleden, op 13 mei 2020, ging hij met pensioen. Door de corona-regels hebben we destijds niet op gepaste wijze afscheid van Herman kunnen nemen. Daarom hebben we dat afgelopen maand alsnog gedaan. Herman ontving een toepasselijk cadeau en werd door directeur Bart van Geenen bedankt voor zijn jarenlange inzet. We hopen dat Herman nog lang kan genieten van zijn verdiende pensioen.

25 jaar in dienst

Ook was het feest voor Patrick Borkent, Han Lammerink en Herman Giesbers. De drie heren zijn 25 jaar in dienst bij Van Geenen en ook dat verdiende uiteraard de aandacht. Zij werden door Bart van Geenen gefeliciteerd én bedankt. Via deze weg willen we Patrick, Han en Herman nogmaals bedanken voor hun inzet. Hopelijk kunnen we nog vele jaren van hen genieten.

v.l.n.r.: Bart van Geenen, Patrick Borkent, Herman Giesbers, Herman Zwartbol & Han Lammerink.

Afb. 1 v.l.n.r.: Bart van Geenen, Patrick Borkent, Herman Giesbers, Herman Zwartbol & Han Lammerink.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel deze terugblik

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten