Terugblik juli en augustus – Tafeltennis, buizen slijpen en transformaties

Gepubliceerd op: 11 september 2023, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van juli en augustus.

Debutant Van Geenen

De maand juli werd afgetrapt met het jaarlijkse bedrijventoernooi van Tafeltennisvereniging Rijssen. Voor het eerst deed er ook een team van Van Geenen mee. Het debuterende duo werd in de poulefase uitgeschakeld en viel dus helaas niet in de prijzen, maar het was wel een geslaagde avond.

Van Geenen in actie tijdens het bedrijventoernooi.

Afb. 1 Van Geenen in actie tijdens het bedrijventoernooi.

Buizen polijsten

Buizen uitwendig slijpen en polijsten? Geen enkel probleem bij Van Geenen! Deze buizen met diameters van maar liefst 577 millimeter en 677 millimeter werden afgelopen maand op onze gloednieuwe, multifunctionele machine bewerkt tot dit prachtige eindresultaat.

Buizen voor het bewerken.

Afb. 2 Buizen voor het bewerken.

Buizen na slijpen en polijsten op nieuwe machine.

Afb. 3 Buizen na slijpen en polijsten op nieuwe machine.

‘Vakantiekiekje’

Ook in de vakantieperiode kwamen er binnen ons pand weer de nodige prachtige transformaties voorbij. En daar kunnen wij natuurlijk geen genoeg van krijgen, of het nou gaat om extreem grote producten of de kleinere producten. Deze RVS onderdelen kwamen onbewerkt (1) binnen en gingen na een flinke transformatie (2, 3 en 4) weer de deur uit. Van zo’n vakantiekiekje worden we erg blij.

Vakantiekiekjes à la Van Geenen

Afb. 4 Vakantiekiekjes à la Van Geenen

In verband met de vakantieperiode waren we de afgelopen weken met beperkte capaciteit aan het werk. Inmiddels zijn we weer op volle sterkte en is alles weer ‘gewoon’ zoals u van ons gewend bent; openingstijden, levertijden en contact met één van onze mensen.

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten