Terugblik januari & februari – Nieuwe werkkleding, vacatures en hercertificering ISO 9001

Gepubliceerd op: 6 maart 2023, te Rijssen

In deze rubriek blikken we iedere maand terug op de maand er voor. We lichten één van de hoogtepunten uit en gaan hier iets dieper op in. Een mooi project, een nieuwe machine of een speciale gebeurtenis; dit is de Terugblik van januari en februari.

Vacatures bij Van Geenen

Bij Van Geenen zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. De laatste jaren is ons bedrijf enorm gegroeid, zowel in omvang als in werk. Daarom hebben we de afgelopen maand twee nieuwe vacatures online gezet; Slijper en Machine Operator. Voor die functies zijn we op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Ben jij één van die mensen? Neem dan vooral een kijkje tussen onze vacatures.

Hercertificering ISO 9001-2015

Van Geenen is het jaar 2023 goed begonnen, namelijk met een hercertificering voor de ISO 9001-2015 norm. Sinds 1995 is Van Geenen in het bezit van dit certificaat en ieder jaar vindt een herkeuring plaats. Ons huidige ISO 9001-2015 certificaat is tot 1 november 2023 geldig, waarna er opnieuw gekeurd zal worden.

Bij Van Geenen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit geldt ook voor het continu verbeteren hiervan. Het ISO 9001 certificaat is hier een mooi bewijs van. Daarom zijn we erg blij met de hercertificering voor het komende jaar.

Nieuwe werkkleding voor Van Geenen

Binnen de muren van Van Geenen gaat het vaak om het ‘uiterlijk’ van producten. De meeste producten verlaten ons pand nadat ze mooier zijn gemaakt. Als wij onze producten willen laten stralen, moet ons personeel ook stralen. En daar hebben we de afgelopen maanden iets aan gedaan.

Na een aantal jaren in dezelfde werkkleding te hebben gelopen, vonden we het wel weer eens tijd voor een make-over. Dus namen we contact op met Teunis Rijssen en werd er nog voor de jaarwisseling een passessie ingepland. Na de kerstvakantie was het eindelijk zo ver; onze werkplaats heeft een compleet nieuwe look gekregen, met dank aan de nieuwe kleding voor het personeel. De komende jaren lopen we er weer tiptop bij!

personeel werkkleding Van Geenen

Afb. 1 Nieuwe werkkleding voor het personeel van Van Geenen

Wilt u regelmatig updates zien van Van Geenen? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten