Van Geenen investeert in precisie slijpmachine

Gepubliceerd op: 20 augustus 2020, te Rijssen

We hebben niet stil gezeten in de zomervakantie en deze periode aangegrepen om een van onze slijplijnen te verplaatsen.
De afgelopen jaren hebben we regelmatig nieuwe machines mogen toevoegen en is er een soort wildgroei ontstaan. Tijd om een en ander te gaan herinrichten en als eerste was een van de breedband slijpmachines aan de beurt. De machine, die voornamelijk ingezet wordt voor het slijpen van dik en dun RVS plaatwerk, kon met onze bovenloopkranen net van zijn plek getild worden. Ondanks dat hij maar 10 meter verderop werd neergezet was het de moeite waard! We hebben enorm veel bewegingsvrijheid gecreëerd en de machine draait weer als vanouds.

Verplaatsen van onze breedband machine.

Afb. 1 Verplaatsen van onze breedband machine.

Nieuwbouw hal bij Van Geenen.

Afb. 2 Nieuwbouw hal bij Van Geenen.

Het verplaatsen van de slijpmachine is een van de stappen die gezet zijn in het verbeteren van onze interne processen. Dit gaat natuurlijk hand in hand met onze nieuwbouw waarvan we de laatste fase ingaan, over ongeveer 2 maanden is de geplande oplevering en beschikken we over een prachtige nieuwe productiehal & kantoor.

Ook mogen we uitkijken naar onze nieuwste aanschaf, een vlakslijpmachine met een extreme nauwkeurigheid op groot plaatwerk. Mooie vooruitzichten!

Deel deze informatie

Van Geenen legt een perfecte basis voor uw product

Bel: +31 (0) 548 – 54 37 93

Van Geenen - Slijpen & Polijsten