EnglishGermanDutch

Van Geenen Metaalfinishing

Het Van Geenen team staat voor u klaar

Waarom het slijpen en polijsten uitbesteden aan Van Geenen?

Door onze ervaring zijn wij in staat een deskundig advies te geven voor het slijpen en polijsten om daarmee een bijdrage te leveren aan een voor u zo best mogelijk resultaat. Het voortdurend nastreven
van een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid met daarnaast een reële prijsstelling is de basis van ons bedrijf.

Van Geenen B.V onderscheidt zich op het gebied van slijpen en polijsten in 3 disciplines:
Het machinaal bewerken van platen, kokers, strippen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden maar ook het handmatige, op traditionele wijze slijpen en polijsten van de meest uiteenlopende producten.
Als laatste stap worden u producten zorgvuldig gereinigd en verpakt.

vanGeenen-Team

Het Van Geenen team

Wij staan voor u klaar.

van Geenen Rijssen

Historie

Hoe hebben we ons ontwikkeld tot wie we zijn?
Onze geschiedenis gaat terug naar 1977… Ontdek

van Geenen Rijssen

Locatie

Industrieweg, Nr. 13,
7461 AA, Rijssen – Nederland

Diverse Certificeringen

Door onze ervaring zijn wij in staat een deskundig advies te geven voor het slijpen en polijsten om daarmee een bijdrage televeren aan een voor u zo best mogelijk resultaat. Het voortdurend nastreven van een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid met daarnaast een reële prijsstelling is de basis van ons bedrijf. Door het op verantwoorde wijze afvoeren van slijpstof en het gebruik van milieuvriendelijke ontvettingsmiddelen wordt het milieu zomin mogelijk belast.Van Geenen BV beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats met een modern machinepark en gereedschap. Dat wij sinds 1995 het ISO-certificaat mogen voeren is een duidelijk bewijs van kwaliteit en professionele dienstverlening. Indien U nadere informatie wenst over onze mogelijkheden inzake slijpen, polijsten en ultrasoon reinigen, zijn wij graag bereid U te bezoeken en/of geheel vrijblijvend prijsopgave te doen.

WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

EnglishGermanDutch