Ultrasoonbad: de beste reiniging

/Ultrasoonbad: de beste reiniging

Ultrasoonbad

Met het volautomatische ultrasoonbad biedt Van Geenen u de perfecte reiniging van uw metaalproducten. Ons ultrasoon bad is zowel geschikt voor kleine als voor grote aantallen. De reiniging wordt uitgevoerd met behulp van een 4-badenwasstraat, wat garant staat voor een uitstekende reiniging. Het ultrasoon bad wordt voornamelijk gebruikt voor producten in de elektronica, in de semiconductor- en medische industrie, waarbij een uiterst grondige reiniging noodzakelijk is. Ons ultrasoon bad is hiervoor dé oplossing.

Kies voor Van Geenen

Van Geenen staat voor kwaliteit, vakmanschap en nauwkeurigheid. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij dé partner op het gebied van reiniging, slijpen en polijsten van metaalproducten. Met ons moderne machinepark zijn wij in staat te voorzien in al uw wensen en behoeften. Daarnaast bieden wij u te allen tijde een uitstekende service. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aanpak.

Interesse?

Heeft u interesse in een perfecte reiniging? Kies dan voor het ultrasoon bad van Van Geenen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct naar een prijsindicatie voor reiniging met ons ultrasoon bad. Stuur een e-mail naar: info@vangeenen.nl of bel ons op telefoonnummer: +31(0)548-543793. Wij beantwoorden graag al uw vragen.