RVS Transportschroef

/RVS Transportschroef

RVS Transportschroef

Project :
RVS transportschroef. Deze schroef dient na de bewerking een ruwheidswaarde te hebben van
Ra < 0,8 µm door middel van slijpen.

Vraag :
Alle lassen wegslijpen en daarna gehele transportschroef opwerken tot een Ruwheidswaarde (Ra) van maximaal 0,8 µm door middel van slijpen. De lage ruwheidswaarde is erg belangrijk aangezien deze schroef in aanraking komt met onder ander poeders. Daarbij zorgt de lage Ruwheidswaarde dat er minimale vuilaanhechting is en dat de schroef goed te reinigen is.

Advies :
Voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding te bieden adviseert Van Geenen om de basismaterialen zoals de buisframe en de schroefbladen machinaal voor te slijpen. Hierdoor zijn oneffenheden, porositeit en putjes van te voren weggewerkt. Van Geenen zorgt er altijd voor dat alle geslepen onderdelen goed worden verpakt in beschermfolie. Doordat alle geslepen onderdelen beschermt zijn, worden beschadigingen grotendeels voorkomen tijdens het samenstellen.
Na het samenstellen worden alle lassen weggeslepen. Daarna zal de gehele schroef worden gecontroleerd op eventuele bewerkingssporen en als laatst komt de na-finish. Reinigen en verpakken in beschermfolie na elke bewerking is de service wat Van Geenen standaard biedt.

Met deze volgorde heeft Van Geenen gezien dat de bewerkingsuren lager liggen ten opzichte van een onbewerkte schroef in één keer te slijpen en dit resulteert qua kosten interessanter voor de klant.

Graag denkt Van Geenen met u mee voor de optimale bewerkingsroute en biedt graag een passend en vrijblijvende offerte aan.

 

Specificaties :

Categorie: Handmatig slijpen en polijsten
Branche: Voeding- en farmaceutische industrie
Materiaal: RVS 316L / 1.4404

Visueel
Technisch: Ruwheidswaarde / Ra-waarde + RA 0,8 µm
Meetrapport wordt standaard meegestuurd.

before:

RVS Transportschroef

after:

RVS Transportschroef